آموزش طراحی

راهنمای جامع چاپ بنر

آموزش چاپ بنر

هر کسی که با چاپ بنر سر و کار دارد یا حداقل با نحوه آماده‌سازی این ابزار بازاریابی آشنا باشد، به خوبی می‌داند که برای انجام آن نیاز به آموزش ‌یکسری از نکات است. از آن جایی که آموزش چاپ بنر، جزئیات چندان پیچیده‌ای ندارد و همه افراد قادر به یادگیری آن هستند، اما برای یادگیری آن نیاز است تا فرد مطالعه خوبی انجام دهد و در هنگام انجام کار، دقت کند که اصول چاپ بنر را به خوبی رعایت کند.

برای آشنایی هرچه بیشتر شما مخاطبین گرامی سایت افراگرافیک با مراحل چاپ بنر و اصول آن، در این مطلب سعی کرده‌ایم تا یک راهنمای جامع از چاپ بنر را در اختیار شما قرار دهیم؛ بنابراین تا پایان مطلب با ما همراه باشید و نظرات خود را با ما و سایر مخاطبین سایت افراگرافیک به اشتراک بگذارید.

بنر چیست؟

بنرها در واقع همان تابلوهای بزرگ چاپی هستند که شرکت‌ها و برندهای مختلف سعی می‌کنند از آن‌ها برای انتقال پیام به مخاطب استفاده کنند. این پیام‌ ممکن است معرفی یک محصول جدید باشد یا اینکه یک متن تأثیرگذار و تأمل‌برانگیز برای جلب توجه مخاطبین هدف کمپین تبلیغاتی!

بنرها به دو شکل چاپی و دیجیتال هستند و ابعاد متفاوتی دارند؛ همچنین از آن‌ها می‌توان در فضای خارجی و داخلی به راحتی استفاده کرد. برای آگاهی و کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاربردهای بنز و مزایای آن، می‌توانید به مقاله «بنر چیست» مراجعه کنید.

بنرها در واقع همان تابلوهای بزرگ چاپی هستند

 انواع روش‌های چاپ بنر

در ادامه مقاله آموزش چاپ بنر قصد داریم انواع روش‌های چاپ بنر را خدمتتان توضیح دهیم. روش‌های مختلفی برای چاپ بنر وجود دارد که در این قسمت دو مورد از پرکاربردترین آن‌ها یعنی افست و دیجیتال را معرفی می‌کنیم. علاوه‌بر این در مورد شرایط استفاده آن‌ها نیز توضیحاتی را می‌دهیم تا در این زمینه به آگاهی کامل برسید:

چاپ افست بنر

چاپ افست یا لیتوگرافی یک روش است که در آن جوهر را از یک صفحه به غلتک‌های دستگاه و سپس به لایه‌های مختلف نظیر کاغذ، مقوا و… برای تولید تصاویر با‌کیفیت منتقل می‌کنند. از آن جایی که در این روش چاپ کاغذ در تماس مستقیم با پلیت چاپی قرار ندارد، از چاپ افست به عنوان یک روش چاپی غیر تماسی نیز یاد می‌شود.

این روش چاپی، شامل دو نوع افست تحت وب و افست ورق می‌شود که هریک کاربردهای خاص خود را دارد، اما به طور کلی از در چاپ بنر در زمان‌هایی از روش افست استفاده می‌شود که بخواهیم تعداد زیادی بنر را به صورت یکباره پرینت بگیریم.

چاپ دیجیتال بنر

چاپ دیجیتال بنر برای پرینت بنر در مدت زمان کم و همراه با کیفیت بسیار بالا مورداستفاده قرار می‌گیرد. این نوع چاپ به دو دسته، جوهرافشان و حرارتی تقسیم‌بندی می‌شود. در روش جوهرافشان، بنر خام وارد دستگاه می‌گردد و جوهر رنگی بر روی آن پخش می‌شود تا تصاویر و دیگر المان‌ها به راحتی پرینت شوند.

چاپ دیجیتال بنر

در روش حرارتی، جوهر رنگی در محفظه‌ چاپگر قرار دارد. هنگامی که بنر خام وارد دستگاه می‌‎شود، رنگ‌ها به دلیل حرارت تصعید شده و به گاز تبدیل می‌شوند. بعد از مدتی و سرد شدن رنگ‌ها، آن‌ها بر روی بنر می‌نشینند. تصاویر و المان‌ها چاپ‌شده از طریق روش چاپ، حرارتی دوام و ماندگاری بالاتری دارند. اگر نیاز به چاپ بنر به صورت دیجیتال دارید، می‌توانید به صفحه چاپ بنر افراگرافیک مراجعه کنید تا این کار را با بهترین کیفیت و در سریع‌ترین زمان برای شما انجام دهد.

نکات و اصول چاپ بنر

در هنگام طی کردن مراحل چاپ بنر، نیاز است تا اصول و نکاتی رعایت شود که در ادامه آن‌ها را خدمت شما توضیح خواهیم داد تا نیازی به جستجوی دوباره در این زمینه نداشته باشید و بتوانید بنرهای مختلف را با بهترین کیفیت چاپ کنید.

طراحی بنر را به صورت استاندارد انجام دهید

طراحی بنر بسیار مهم است و باید سعی شود تا هنگام انجام آن اصول طراحی چاپ بنر و دیگر نکات به خوبی رعایت گردد. این اصول و استانداردها می‌توانند شامل انتخاب صحیح مواردی مثل ابعاد بنز، سایز، جنس بنز و همینطور روش مناسب برای چاپ آن باشند.

تیراژ و نوع چاپ را در نظر داشته باشید

تیراژ بنر بیان می‌کند که شما قصد دارید، چه تعداد از آن را چاپ کنید. کم‌بودن یا زیادی میزان تیراژ بنر می‌تواند در انتخاب روش پرینت آن اثر داشته باشد و باعث تغییر کلی آن شود. چرا که باید کیفیت آن‌ها در حین چاپ حفظ گردد و این موضوع فدای تعداد نشود! هنگام انتخاب نوع چاپ همچنین باید به هدف استفاده خودتان از بنر و مکان قرارگیری آن نیز فکر کنید. به عنوان مثال اگر مکان مورد استفاده از بنر در فضای بیرون است، باید روش چاپ دیجیتال حرارتی را به کار بگیرید که دوام بالایی دارد.

تیراژ و نوع چاپ را در نظر داشته باشید

فرمت و سیستم رنگی درستی را برای چاپ انتخاب کنید

در هنگام طراحی بنر، می‌توانید بین دو فرمت رنگی انتخاب داشته باشید که باید این کار را به درستی انجام دهید. فرمت رنگی  RGB شامل سه رنگ آبی، قرمز و سبز است و دیگر رنگ‌ها را با استفاده از آن‌ها تولید می‌کند. فرمت رنگی CMYK متفاوت از نوع قبلی است و از رنگ‌های یشمی، سرخابی، زرد و سیاه است. رنگ‌های فرمت RGB هرچه بیشتر ترکیب کنید، به رنگ روش‌تر و سفید می‌رسید، اما در مورد CMYK این موضوع متفاوت است و شما به سمت تیره‌تر شدن ترکیب رنگی خودتان حرکت می‌کنید که باید به آن توجه داشته باشید.

به طور معمول اگر بخواهید از روش لیتوگرافی برای چاپ استفاده کنید یا بخواهید چاپ دیجیتال جوهرافشان داشته باشید، باید فرمت رنگی CMYK را در هنگام طراحی انتخاب کنید؛ اما چنانچه قصد استفاده از روش چاپ دیجیتال حرارتی را دارید، باید فرمت رنگی RGB را به کار بگیرید.

جنس بنر را انتخاب کنید

جنس بنر را انتخاب کنید

جنس‌های مختلفی را می‌توان برای چاپ بنرهای به کار گرفت که شامل وینیل، مش و کاغذهای مختلف می‌شود. مقاومت بنرهای وینیل یا پی‌وی‌سی بسیار بالا است، زیرا در آماده‌سازی آن پلاستیک‌های فشرده و باکیفیت به کار رفته‌اند. اگر هم می‌خواهید که از جنس مش برای پرینت بنر خودتان استفاده کنید، باید بدانید نور به خوبی از این نوع جنس عبور می‌کند و پشت کار به خوبی قابل دیدن است. علاوه‌بر این اگر بنر مش در معرض آفتاب باشد، بیش از 4 هفته عمر نخواهد کرد، اما در غیر این صورت بین 1 تا 3 سال می‌توانید از آن استفاده کنید.

کاغذهای استفاده‌شده برای بنر نیز به دو نوع عادی و گلاسه تقسیم‌بندی می‌شوند. نوع گلاسه مات است، اما کاغذ عادی شفافیت بالایی دارد. از کاغذها بیشتر در مهمانی‌ها و جمع‌های خصوصی‌تر استفاده می‌شود.

نوع بنر (به لحاظ طراحی) مناسب و درست انتخاب کنید

سایز بنر خودتان را باید متناسب نوع طراحی انتخاب کنید؛ زیرا اگر سایز و طراحی با یکدیگر نخوانند، المان‌های تصویری و متنی ظاهر بدی پیدا می‌کنند و شما نمی‌توانید به هدف موردنظر خودتان در این زمینه برسید؛ بنابراین انتخاب سایز صحیح بنر را فراموش نکنید!

سوالات متداول

دستگاه چاپ بنر چگونه کار می‌کند؟

نحوه کارکرد دستگاه چاپ بنر بستگی به روش انتخابی شما برای انجام آن دارد؛ زیرا هر دستگاه روش کار مخصوص به خودش را دارد؛ به همین دلیل نیاز است که ابتدا روش چاپی بنر خودتان را به درستی انتخاب کنید.

آموزش چاپ بنر

هد دستگاه چاپ بنر چیست؟

هد دستگاه بنر از جوهر رنگی تشکیل شده است و وظیفه دارد که این جوهر رنگی را بر روی بنر موردنظر شما پخش کند. هد دستگاه چاپگر بسیار مهم است و باید نسبت به تمیزکاری و نگهداری آن توجه ویژه‌ای داشته باشید.

نتیجه‌گیری

در پایان مقاله آموزش چاپ بنر بهتر است بدانید که برای انجام درست مراحل چاپ بنر و آماده‌کردن یک خروجی مناسب، هرکسی نیاز دارد که حداقل اصول ابتدایی مربوط به آن را یاد بگیرد. به همین دلیل و برای برطرف‌کردن این نیاز، در این مقاله تمام اطلاعات لازم در این زمینه را برای شما مخاطبین عزیز بیان کردیم. طراحی و چاپ بنر، چاپ جعبه فوری کاری ظریف است و باید به خوبی انجام شود، بنابراین باید انجام آن را به متخصصین این کار سپرد. گروه مشاوران افراگرافیک با سال‌ها تجربه در این زمینه می‌تواند خدمات متنوعی را در اختیار شما بگذارد؛ بنابراین اگر نیاز به چنین خدماتی داشتید، می‌توانید از طریق شماره‌های 02166120694 و 02166120698 با کارشناسان ما تماس بگیرید.

0/5 (0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *